December vliegt voorbij en de feestdagen staan alweer voor de deur. De afgelopen periode hebben wij onderzoeken naar de woningen in de Bergenbuurt uitgevoerd. Na de Kerst gaan wij aan de slag met de resultaten. Dan gaat het plan voor de verduurzaming steeds meer vorm krijgen. In dit bericht vertellen wij u alvast meer over het aankomende jaar.

Bedankt voor het invullen van het WoonwensenOnderzoek!
Wij hebben kennis gemaakt met een groot deel van u via het onderzoek. Via hen hoorden wij meer over de klachten die spelen én over de wensen die u en uw buren hebben voor hun woning. Ongeveer 70% van de bewoners in de wijk heeft het onderzoek ingevuld. Daar zijn wij erg blij mee! Wij nemen de tijd om alle antwoorden goed te door te nemen en een verslag te maken. Eind januari krijgt u terugkoppeling over de uitkomsten van het onderzoek.

In het nieuwe jaar komen wij weer samen met de KlankbordGroep
Vorige week hebben wij een tweede overleg gehad met de KlankbordGroepen van Vidomes en De Goede Woning. Vanaf het derde overleg gaan we met elke KlankbordGroep apart vergaderen. Samen kijken wij naar de mogelijkheden voor verduurzaming van de woningen.

Wij houden u ook op de hoogte
Ook u nemen wij graag stap voor stap mee in de ontwikkeling van het plan. Zo…
•plaatsen wij vanaf het nieuwe jaar elke 6 weken een bericht op deze website over de voortgang van het project;
•ontvangt u elke 12 weken een NieuwsBrief in uw brievenbus;
•organiseren wij elke 6 weken tot aan de zomervakantie een KoffieMoment. Tijdens het KoffieMoment kunt u langskomen in de projectwoning aan de Berglaan 8 om meer over het project te leren. Het 1ste KoffieMoment staat gepland op woensdagmiddag 31 januari. Onze techneuten vertellen u dan hoe zij naar een woning kijken en waar ze nu precies op letten tijdens een bouwkundig onderzoek. Kom ook en leer door de ogen kijken van een bouwkundige!
Tijdens elk KoffieMoment gaat het over een ander onderwerp. En natuurlijk staan wij voor u klaar met lekkernijen en warme dranken!

Planning
Wij hopen het plan rond de zomer van 2024 af te hebben, maar het kan ook zijn dat het nog iets langer duurt. Daarna, in het najaar, informeren wij u over het definitieve plan voor uw woning. Wij organiseren verschillende informatiemomenten om u over het plan te vertellen. Het komende jaar houden wij u steeds op de hoogte van de planning via de berichten op deze website of via de NieuwsBrieven.

Bereikbaarheid tijdens de kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie van maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari zijn wij minder goed bereikbaar. Het kan zijn dat het wat langer duurt voordat u een reactie ontvangt of wordt teruggebeld. Vanaf maandag 8 januari zijn wij weer volop aanwezig en beantwoorden wij uw bericht zo snel mogelijk.

Wij wensen u hele fijne feestdagen toe
Veel geluk en gezondheid in 2024! Wij kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan voor de verduurzaming van de 138 woningen in de Bergenbuurt.

Team Bergenbuurt

Contact

Wendel is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wendel is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.