In de eerste NieuwsBrief vroegen we welke bewoners met ons mee willen denken in de KlankbordGroep. Verschillende bewoners hadden zich aangemeld. Vier bewoners uit de wijk en twee leden van de bewonerscommissie doen mee in de KlankbordGroep. De groep bestaat uit betrokken en enthousiaste bewoners die zich willen inzetten voor de buurt. Zij zijn specialist van hun woning en onze ogen en oren in de wijk vooraf en ook later tijdens de werkzaamheden. De KlankbordGroepleden vertegenwoordigen alle bewoners in de wijk. Samen overleggen wij over het plan, de communicatie, overlast en de planning. We stellen ze graag aan u voor:

KlankbordGroep De Goede Woning
Melvin Bunsee
Antonia Crama
Els Steunebrink
Roger Sterk
John Bal
René Hoogenboom

KlankbordGroep Vidomes
Ineke Snel
Marja de Laaf
Ton Kort
Chris Hoenderkamp
Anita Veltrop
Marleen Spijker

Vorige week overlegden wij voor de eerste keer met de KlankBordGroep van Vidomes én De Goede Woning. Wij hebben namelijk twee aparte KlankbordGroepen opgericht, omdat de planning voor de werkzaamheden maar misschien ook wel het plan voor de woningen uiteindelijk van elkaar kunnen verschillen. Tot aan het nieuwe jaar trekken wij in ieder geval samen met elkaar op voor de verschillende onderzoeken. Dat was ook een van de gesprekonderwerpen met de KlankbordGroep: het WoonwensenOnderzoek.

Het WoonwensenOnderzoek
Via het WoonwensenOnderzoek willen wij kennis met u maken als bewoner van de Bergenbuurt. Om tot een goed plan te komen, horen wij graag van alles over uw huidige woonervaring. Wat vindt u prettig en minder prettig aan uw woning en wat zijn uw woonwensen? Het WoonwensenOnderzoek biedt u de kans om uw stem te laten horen!

U ontvangt het WoonwensenOnderzoek in de brievenbus. We vragen u om het onderzoek vóór 27 november in te vullen. Dit kan digitaal via de QR-code op het formulier of via de papieren versie. Lever de papieren versie in via de brievenbus van de Berglaan 8.

Heeft u vragen over het WoonwensenOnderzoek of iets anders?
Bel dan naar 070 – 783 05 34. Mailt u liever? Stuur dan een e-mail naar vidomes@bergenbuurt.nl. Wij staan voor u klaar.

Team Bergenbuurt

Contact

Wendel is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wendel is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.