Op woensdagmiddag 31 januari organiseerden wij het allereerste KoffieMoment in de Bergenbuurt! Het thema van deze middag: Leer kijken door de ogen van de aannemer. Met een gezellige woonkamer, een volle achtertuin en waardevolle gesprekken, kijken wij terug op een geslaagd KoffieMoment! Een korte terugblik van deze gezellige middag.

Een drukke start
Hoewel het KoffieMoment officieel om 15:00 uur startte, druppelden de eerste bewoners uit de Bergenbuurt al ruim voor deze tijd binnen bij de ProjectWoning aan Berglaan 8. Bewoners ontvingen een warm kopje koffie of thee en konden in gesprek met medewerkers van Vidomes, De Goede Woning en Van Wijnen.

Doorstroommakelaar Karen Simon
Deze middag was ook doorstroommakelaar Karen Simon aanwezig. Bewoners konden met haar in gesprek wanneer zij erover nadenken om te verhuizen maar hier hulp bij nodig hebben. Ook op andere dagen is zij hiervoor bereikbaar, voor zowel de bewoners van De Goede Woning als Vidomes.

Binnen én buiten: wat ziet de aannemer?
Vanuit de warme woonkamer konden de bewoners ervoor kiezen om met de jas aan even de tuin in te lopen. Hier gaf Sander, planvormer bij van Van Wijnen, meer uitleg over waar zij op letten aan de buitenkant van de woning. Hij kijkt bijvoorbeeld naar de bestaande isolatie van de woning en de eventuele aanwezigheid van houtrot in de kozijnen. Een grote groep geïnteresseerde bewoners luisterde aandachtig naar zijn verhaal om hier meer over te leren.

Meer weten over de installaties die mogelijk in de woningen komen? Dan kon men naar de 1e verdieping en al haar of zijn vragen stellen aan Marco, werkvoorbereider bij Van Wijnen. Hij vertelde bijvoorbeeld over de warmtepomp en de radiatoren.

KoffieMoment #2
In maart organiseren wij alweer het volgende KoffieMoment. Benieuwd welk thema het dit keer wordt? Binnenkort ontvang u hierover meer informatie van ons.

 

Hopelijk tot dan!

 

Om privacy redenen zijn gezichten op de afbeeldingen minder goed herkenbaar gemaakt. 

Contact

Wendel is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wendel is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.